Touch styringssystem

Oversikten i bedriften til enhver tid Oversikt over timebruk i prosjekter Fungerer på alle enheter For enklere og tryggere hverdag

Mai 2017 lanserte Internsikring et nytt nettbasert styringssystem.

Styringssystemet omfatter kvalitetssystemet etter plan- og bygningsloven og HMS / internkontrollsystem etter arbeidsmiljøloven.

Systemet er laget etter dagens krav til system, både med tanke på design og innhold. Vårt mål med systemet er at det skal være lett for alle å bruke, samtidig som det skal gi deg en enklere arbeidsdag. Systemet har et enkelt og rent design med fokus på de oppgavene du skal utføre. Ved bruk av Internsikring Touch holder du oversikten i bedriften til enhver tid.

I systemet har du mulighet til å legge til informasjon om firmaet ditt, legge til firmadokumenter og generere Egenerklæring HMS og Revisjonserklæring med ferdig utfylt informasjon, m.m. Dette hjelper deg å samle viktig informasjon på ett sted. Vårt Internsikring Touch er tilpasset til både pc, nettbrett og mobil, slik at alle oppgaver kan gjøres på alle dine enheter, uansett hvor du er. Her kan du lese mer om systemets fordeler.

Internsikring Touch

For enklere og tryggere hverdag

Bestill demo i dag og prøv Touch styringssytemet i 14 dager helt uten kostnad!