Spørsmål og svar om styringssytem

Nedenfor finner du ofte stilte spørsmål og svar om styringssytem.

Nei, du må ikke ha et styringssystem, det er frivillig og det er ikke nødvendig til å utføre prosjekter. Likevel alle som søker om godkjenning for ansvarsrett skal ha et styringssystem som tilfredsstiller krav gitt i eller i medhold av plan- og bygningsloven.

Hovedhensikten med kravene til system er å sørge for bedre dokumentasjon, samt sikre at sluttproduktet (enebolig, bygg etc.) oppfyller krav gitt i eller i medhold av plan- og bygningsloven.

Et styringssystem burde tilfredsstille krav gitt i eller i medhold av plan- og bygningsloven. Ikke minst styringssystemet skal være et hendig verktøy for foretaket. Systemet skal tilpasses hva det enkelte foretak trenger og det er ikke et poeng at systemet er mer omfattende enn nødvendig. Dette gjør Internsikring Touch.

Ved at egenkontrollen går ut som selvstendig, alternativ kontrollform, og erstattes av et krav om kvalitetssikring for alle foretak som søker ansvarsrett, vil styrings- og kvalitetssystemet få desto større betydning for gjennomføring, sporbarhet og dokumentasjon av kvalitetssikringen.

Internsikring Touch tilbyr en rekke funksjoner som gjør arbeidsdagen lettere både for deg og ansatte. Systemet er laget etter dagens krav til system, både med tanke på design og innhold. En stor fordel med systemet er at du kan jobbe med sjekklister på alle enheter, og legge bilder rett inn i sjekklistene. Du kan bruke ferdiglagde maler eller utarbeide og tilpasse dine egne sjekklister.

 • Prosjektsenter
 • Timeføring
 • Sjekklister
 • HMS-kort
 • Rutiner KS
 • Rutiner HMS
 • Personal
 • Vernerunder
 • Kontrakt

Du får ubegrenset antall brukere inkludert i prisen.

Vårt Internsikring Touch er tilpasset til både pc, nettbrett og mobil, slik at alle oppgaver kan gjøres på alle dine enheter, uansett hvor du er. Dette er basert på over 15 års erfaring og laget basert på tilbakemeldinger fra våre kunder.

Internsikring Touch er et nettbasert styringssystem. Alt som du trenger er tilgang til Internett til å logge seg inn. Med en gang får du oversikt over dine prosjekter og timelister, du kan legge til nye prosjekter, registrere kundene dine og m.m.

Lurer du på hva enkelt er å bruke Touch?

 • Virksomheter (håndverkere) som kun tilbyr sine tjenester i forbrukermarkedet er også omfattet av plikten til å utstyre sine arbeidstakere med HMS-kort.
 • Alle virksomheter som utfører arbeid på bygge- og anleggsplasser, både norske og utenlandske, er pålagt å utstyre sine arbeidstakere med HMS-kort.
 • Dersom det benyttes innleide arbeidstakere, er det utleievirksomheten som skal sørge for at de innleide arbeidstakerne utstyres med HMS-kort.
 • HMS-kortet skal også brukes av enkeltpersonforetak.

For å kunne søke om HMS-kort må virksomheten og arbeidstakerne være registrert i følgende registre:

 • Merverdiavgiftsmanntallet (MVA)
 • Enhetsregisteret
 • Folkeregisteret

I AS eller enkeltmannsforetak med ansatte, må firmaet også være registrert i Nav Aa-registeret.

HMS-kortet har en gyldighetsperiode på 2 år og må da fornyes. Det gamle kortet sendes inn for makulering.

Ønsker du bistand til bestilling av HMS-kort? Vi bistår med førstegangbestilling og fornying av HMS-kort.

Internsikring Touch gjør det enkelt for din bedrift å kontrollere og dokumentere et forsvarlig HMS-arbeid. Du kan ved noen få tastetrykk bestille HMS-kort til dine ansatte i vårt system. Det eneste du trenger å gjøre er å markere de du vil bestille kort for, samt sjekke at de har bilde, legitimasjon og signatur på plass.

Ja, det kan de gjøre. I vårt styringssystem kan dine ansatte enkelt registrere timene sine fortløpende. Timeregistreringen er tilgjengelig fra både pc, nettbrett og mobil. Det er oversiktlig, nøyaktig, tidsbesparende og enkel i bruk.

Som eier av firmaet kan du enkelt lage rapporter med timer fra et prosjekt, en ansatt eller i et valgt tidsrom. Rapporten får du ut i excel. På denne måten kan du raskt få oversikt over timebruken i prosjekter som gjør at du kan fakturere raskere og mer nøyaktig.

Du får en rekke fordeler med timeregistrering i Touch:

 • Enklere for dine ansatte å registrere timene
 • Timene blir registrert med en gang
 • Hent ut timer for ansatte
 • Oversikt over timebruk i prosjekter
 • Du holder oversikten i bedriften til enhver tid
 • Fakturere raskere og mer nøyaktig

Du slipper manuelle utregninger som tar mye tid og får slutt på uoversiktlige papirlister.

Det er ubegrenset antall brukere inkludert i prisen av Touch systemet. Vi tar ikke betalt pr bruker.

Vi tilbyr vårt system for 5.000 kr og vi tar ikke betalt per bruker.  Ta gjerne kontakt for å bestille Internsikring Touch til ditt firma.

Lurer du på om Internsikring Touch passer foretaket ditt? Bestill demo i dag og prøv Touch styringssytemet i 14 dager helt uten kostnad!

Internsikring AS er et konsulentfirma i bygge- og anleggsbransjen og har siden starten av 2002 blitt en ledende aktør innen vårt fagområde. Vi har siden oppstarten i 2002 forbedret og tilpasset vårt styringssystem etter gjeldende lover og regler og også etter tilbakemeldinger fra våre kunder.

Vi holder til i Bergen, der vi har både salgsavdeling og back office. I dag består back office av flere avdelinger med kompetanse innenfor de ulike utfordringene som bygge- og anleggsbransjen står overfor. Vi vektlegger i stor grad at våre kunder føler seg ivaretatt, og i den forbindelse vil vi hele tiden utvikle våre produkter i takt med markedet, og tilby nye produkter og tjenester til våre kunder når behovet viser seg.

Over 17 000 bedrifter har valgt å bruke Internsikring AS som samarbeidspartner, og vi har planer om sterk vekst med våre kunder og ansatte.

Vårt Touch system er basert på over 15 års erfaring og laget basert på tilbakemeldinger fra våre kunder.

Finner du ikke svar på ditt spørsmål?

Bestill demo i dag og prøv Touch styringssytemet i 14 dager helt uten kostnad!